26 Şubat 2010 Cuma

Olimpiyatlarda Kondom Çılgınlığı

2010 Vancouver Kış Olimpiyatları'ndaki başarısız performansların,kötü derecelerin nedeni yavaş yavaş ortaya çıkıyor.Ajanslara düşen bir haberde olimpiyat köyünde 7000 atletin yaklaşık 100.000 kondomu tükettiği ve acilen kondom istedikleri söyleniyor.Tırlarla yola çıkan yeni kondomlar bu 7000 yiğidin seks ihtiyacını ne kadar süre karşılar, tahmin etmek epeyce zor.



Lan siz sporcu adamlarsınız. Ülkeniz sizi oraya gidin anlı şanlı memleketinizi güzel bir şekilde temsil etmeye mi gönderiyor yoksa kondom tüketmeye mi ? Hazineden sporculara ayrılan o kadar para,maddi ve manevi değerin karşılığı bu mu ? Hiç bir halt yiyeme ama kişi başı 14 prezervatifi bitir. Yazıklar olsun mu diyim,yoksa 14 sayısına bakarak helal olsun mu diyim, şaşırdım kaldım.

Arkadaş, - eğer yapıyorsanız tabii ki- o kadar antremana,ter dökmeye,yarışmalara,egzersizlere falan nasıl gücünüz yetiyor sizin ? Olimpiyatlara, pistlerden,rampalardan kayıcam ben diye söz verip taa Kanadalara gidip başka bir kayma eylemi gerçekleştiren bu insanları kınıyoruz sülalece.

1 yorum:

  1. Kerim kardeşim koptum ya süper bir yazı olmuş tebrik ederim.. :) Tabi seni tebrik ettiğim kadar Vancouver'daki abileri de tebrik ederim.. Nasıl bir enerjidir arkadaş bi yandangündüz olimpiyatı, bi yandangece olimpiyatı.. Valla helal olsun.. :)

    YanıtlaSil