19 Şubat 2010 Cuma

Öğrenci Evinde Nadir Görülen Temizlik Günü Seramonisi

Bilirsiniz erkeklerin yuvalandığı öğrenci evlerinde temizlik 2-3 ayda bir o da mecburiyetten yapılmaktadır. Biz de artık pisliğin,tozun içinde boğulmayalım diye temizlik yapalım dedik. Malum genç adamız kendimizden utanmıyoruz ama eve gelip gelen arkadaşlara ayıp oluyor.

Temizlik öncesi ev hali şöyle : Aşırı şekilde içilmiş bir geceden sonra ayrı iki odada iki kusmuk var. Ve onun getirdiği tarifi zor bir koku.Evimiz de Amerikan mutfak olduğundan mutfağın bütün pisliği oturma odasına da direkt olarak yansımakta.Yerlerde cips kırıntıları,halının üzerinde bir ton toz, kırılmış iki bardak vs.vs şeyler var.

Yine sınıf arkadaşımız olan başka bir öğrenci evi sakinlerinden ana temizlik malzemesi olan elektrik süpürgesi ödünç olarak alındı. Elimizde böyle deterjanlar falan da vardı,tam bilmiyorum ismini.

Bundan sonra anlatılanlar kesinlikle hayal ürünü değildir !

Evden 53 adet sigara paketi ve sayısını tam olarak bilmediğimiz bira şişesi, 10 a yakın kola veya sprite şişesi, 6 torba çöp çıktı. Bildiğiniz çöp ev yani.

Biz bunları balkona taşıdık ve sonra tam bir denyoluk yaptık. Bütün site ahalisi balkonlarda gösteri izler gibi bizi süzerken - bu arada sitede oturuyoruz biz ! - fotoğraf falan çektirdik.




Yazımı bitirirken evimize gelip 3-5 kap yemek yapabilecek,evi şöyle toparlayacak bayan arkadaşlar aradığımız duyurmak isterim. Ücret dolgundur.

3 yorum: